Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Neomarxiştii lui Rogozanu vor să ia puterea

Un anume Poenaru  (emul al lui Panait Bogătoiu cel cu sindicatul roşu din Atelierele Griviţa, în 1933) scrie pe CriticATAC, nici mai mult, nici mai puţin, că a venit timpul ca ei să preia puterea. Citiţi, aici cum vor neomarxişii să dea capitalismul (acest proces de acumulare prin disposesie, cum zice agentul de influenţă) jos din pod. Şi asta în timp ce ecoanarhiştii de la Greenpeace săpau tranşee de luptă în faţa parlamentului. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Nu ştim ce a prizat de dimineaţă, dar ştim că ştecherul Moscovei nu prea-şi găseşte priza la români.

 

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Dec 9, 2013

    Ron

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙁 🙁 🙁 🙁
    de-a rasul plansul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.