Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Mâna serviciilor se vede din Alaska

Cred că noi, monarhiştii, sinceri slujitori ai Coroanei, trebuie să aflăm “probele” incriminării Principelui Nicolae, scriam în nefasta zi de 12 august, când i s-a luat Prinţului dreptul la succesiune.
Mă simt consternat în urma deciziei Regelui de a retrage Principele, atât de îndrăgit de români, de la succesiunea Casei Regale. Suveranul a luat hotărârea după prezentarea fireşte a unor anumite probe, culese, probabil, cu metode specifice.
Nu pot să cred că Regele Mihai doreşte să încheie ciclul dinastic la Principesa Margareta şi Principele Radu.
“Ceva e putred în Danemarca. ”
Am refuzat să intru în direct la trei televiziuni. Nu-mi permit să-mi judec Regele.
Mâna serviciilor secrete se vede din Alaska.

 

 

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

 1. Aug 16, 2015

  Adrian Gavrila

  Stimate Domnule Marius Ghilezan,

  Va urmaresc cu placere activitatea jurnalistica de mult timp, de cand luati interviuri Seniorului Corneliu Coposu si, mai recent, ca invitat periodic la emisiunea ” Panorama” a Oanei Stanciulescu ( ce pacat ca aceasta emisiune a disparut ) si va felicit pentru ca sunteti un model nu numai in profesia dumneavoastra, ci si in societate in general.
  Va scriu insa acum pentru sunteti singura voce credibila care a avut o atitudine corecta dupa ceea ce s-a intamplat pe 12 august. Este incredibil ca nici o personalitate, dintre cele care au semnat atatea comunicate ale Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei, nu a reactionat, dupa acest act marsav si incalificabil. Nu mi-as permite niciodata sa judec o decizie a Majestatii Sale, dar sunt sigur ca a fost victima unei manipulari oribile. Un tanar cu un comportament ireprosabil, indragit de toti cei care L-au vazut sau L-au cunoscut, cu activitati si preocupari cat se poate de potrivite cu pozitia de Print de Coroana, a fost executat miseleste intr-o clipa si, astfel, pe 12 august ( de fapt pe 1 august ), s-a incheiat viitorul monarhiei in Romania. Sperantele multor oameni de bunacredinta din aceasta tara s-au naruit cat ai clipi. Asa ceva este inacceptabil. Ma mira foarte mult tacerea Pricipesei Margareta. Nu as fi deloc surprins sa vedem huiduieli la primul eveniment public la care ASR Principesa Mostenitoare si Radu Duda vor participa. Cumplit !!!
  Nu stiu adresa de mail a ASR Principele Nicolae. As dori sa-I scriu cateva cuvinte de incurajare si speranta. Eu inca mai cred ca, intr-o buna zi, va fi Regele Romaniei.
  Multumesc.
  Cu deosebita consideratie,
  Adrian Gavrila, medic, Craiova

 2. Aug 24, 2015

  George

  Motivele oficale sunt ca a avut activitati PRIVATE (deci nu au cumsa fie cunoscute publicului) nedemne de un PRINT viitor MOSTENITOR,si ca sarcinile “postului” au fost prea mari pt Printul Nicolae acesta dorind mai multa libertate.

  Eu citez doar ce s-a spus,dar sincer,si mie mi s-a parut ca unele activitati au fost PREA DE TOT (nu in sensul rau,ci in sensul ca S-A IMPLICAT PREA MULT).

  Succesiunea nu se opreste la Printesa Margareta (nu-l mai includeti pe duda,e AD PERSONAM,nu are treaba cu sccesiunea.In plus,Regele/Regina consoarta NU A FOST NICIODATA inclus in succesiune) ci continua cu Printesa Elena (parca,mama Printului Nicolae),Sora Prntului Nicolae etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.