Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Ludovic Orban rămâne cel mai lucid USL-ist

Împărtășesc întru totul îngrijorarea lui Ludovic Orban. Pe listele USL apar 50 de traseiști politici. Dacă Traian Băsescu, scamatorul politicii românești, nu-l va desemna pe Victor Ponta ca premier după alegerile din 9 decembrie, există riscul compunerii unei alte majorități parlamentare, chiar dacă națiunea a votat în procent covârșitor USL.

Cei 50 de intruși pot face oricând diferența necesară. UNPR, partid de ofițeri, care nu mai interesul național nu-l reprezintă, se poate oricând întoarce la Tătuc. Și atunci ce vor mai spune analiștii Antenei 3. Că e lovitură de stat?

Prostia e aici și acum. Cine i-a pus pe Ponta și pe Antonescu să accepte toate lohiile de pe centura politicii? Adevărații liberali, ca Ovidiu Drăgănescu și Viorel Coifan (la Timiș), sunt ținuți pe tușă, în timp ce Frunzăverde e susținut în triumf. E Frunzăverde penelist cum sunt eu Frunzăroșie.

Atenție! Să nu ieșiți în decembrie în stradă și să țipați că vi s-a furat votul. Traseismul în politică este legal. Mai bine ați deschide o listă a rușinii, măcar oamenii să fie informați.

Norocul meu e că pot vota cu Orban și Tăriceanu și sunt asigurat de contractul meu cavaleresc, cu cei doi, făcut în urmă cu decenii, că nu voi fi trădat în așteptări, cuviințe și proiecte liberale.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.