Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

La Tolce Vita@: “Numai monarhia salvează România”

Un titlu din Adevărul mi-a sărit în ochi. Monarhia nu mai are cum să salveze România, dar rămâne un reper la Timișoara. Culmea că în coloanele sale eram citat şi eu. Mi-am zis că ziaristul Ştefan Both a rupt din context. Dar citind cu atenţie, mi-am dat seama că prietenul meu de-o viaţă, Marcel Tolcea, a comis o ireverenţă faţă de Coroana Română.

La Tolce vita @: Monarhist ca şi tine, respect Suveranul şi slujesc Dinastia. În iarna caldă a lui ’89, sub balconul Operei, răguşeam ţipând: “Vrem făină şi mălai/Şi pe Regele Mihai!” Şi nu eram contra lui Iliescu, nici nu bănuiam strategia Moscovei.  Am rămas consecvent în crezul meu că Numai monarhia salvează România, indiferent de persoana Suveranului.  Eu sunt monarhist din familie. Bunica mea a cerut să fie îngropată cu un pandantiv. Cu regele meu.  Şi al tău, cum măiestos recunoşti. Monarhia a început cu Regele Carol l şi nu se va sfârşi cu Regele Mihai l.

În întreaga istorie poporul român a fost condus doar de voievozi, domni şi regi. Republica nu a fost niciodată legitimă şi nu va ţine decât o vreme la români. Nu uita că Radu e prinţ consort. Are acelaşi rol cu al lui Philip, Duce de Edinburgh.Viitorul sper să-mi dea dreptate mie, nu ţie!

cu drag,

M

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.