Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

În Kiev se trage cu muniţie de război

Parlamentul a fost evacuat. Oamenii se apără cu scuturi de carton.

Imagini incredibile. Cum sunt ucişi oamenii pe străzi. Nu vă revoltă astfel de crime? #unitisalvam

“Sunt ucraineancă, nativă din Kiev. Şi acum sunt pe Maidan, în partea centrală a oraşului meu. Vreau să ştiţi de ce mii de oameni din întreaga mea ţară sunt pe străzi. Există un singur motiv: vor să se elibereze din strânsoarea dictaturii, vor să scape de politicienii care lucrează numai pentru ei, care sunt pregătiţi să tragă, să bată, să rănească oamenii doar ca să îşi salveze banii, doar ca să îşi salveze casele, doar ca să îşi salveze puterea.

Vreau ca oamenii care sunt aici, care au demnitate, care sunt curajoşi, să trăiască o viaţă normală. Suntem oameni civilizaţi, dar guvernanţii noştri sunt barbari. Aceasta nu este Uniunea Sovietică, vrem ca justiţia noastră să nu fie coruptă, vrem să fim liberi. Ştiu că poate mâine nu vom mai avea telefon, nu vom mai avea conexiune la internet şi vom fi singuri aici. Şi poate poliţiştii ne vor ucide unul câte unul, când se va lăsa întunericul aici.

De aceea vă rog acum să ne ajutaţi. Avem această libertate în inimile noastre, avem această libertate în minţile noastre, iar acum vă rog să ne ajutaţi să construim această libertate în ţara noastră. Ne puteţi ajuta fie doar spunând povestea aceasta prietenilor voştri, fie doar împărtăşind acest videoclip. Vă rog, răspândiţi-l. Vorbiţi cu prietenii voştri, vorbiţi cu familia voastră, vorbiţi cu guvernul vostru, arătaţi că ne sprijiniţi.

Vă rugăm să luaţi legătura cu cei care vă reprezintă şi să le cereţi să sprijine poporul ucrainean în lupta sa pentru libertate şi democraţie. Înainte să fie prea târziu.

ucigasul

Taguri: , , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Feb 21, 2014

    ciciniobello

    tampitii,nenorocitii,talharii,si jigodiile de POLITICIENI care ne conduc destinele spre o viata mai buna…? plina de datorii si de foame(taxe si impozite)ei pornesc razboaiele si ne omoara pe noi oamenii de buna credinta.EI ar trebui sa moara sa dispara de pe fata pamantului nu mai vrem pe nimeni care sa ne conduca ei duc tarile la foame la criza economica si ce e mai rau in lume ei sunt capabili sa faca.trebuie sa ne unim fortele la nivel mondial si sa-i eliminam din viata noastra pe care au pus stapanire . daca am putea comunica telepatic cred ca am reusi sascapam de ei??? poate generatiile noi de copii peste cativa ani vor reusi sa speram.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.