Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Idei de salvare a Roşiei Montane. Azi mături ecologice

Pentru a nu mai muri de râs în dubele jandarmeriei, hipsterii salvatori de Roşia Montană ar putea în sfârşit să treacă la planuri concrete de ajutor dat economiei. Azi, mături din pet-uri.

Valea Arieşului e plină de sticle goale de plastic. Într-un efort camaraderesc, voluntarii puzderiei de ong-uri care trâmbiţează fecunda salvare ar putea în sfârşit să se căpătuiască.

Producţia de mături ecologice. În foto: etapele acţiunii. Doar cozile de mătură trebuie luate de la localnici. Nota Bene: încă nu şi le-au luat pe spinare pe la fâs-fest-uri. Dar nu-i timpul pierdut.

Primăriile din jur ar putea achiziţiona produsele muncii lor şi ar fi şi ei utili societăţii.

Aştept iniţiativa!

Ce zice Claudiu Crăciun? Pune de un bizniz-plan?

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (12)

 1. Mar 17, 2012

  Anda

  Hahaha. Ar fi o idee. Macar asa vor putea spune ca au facut ceva concret pentru salvarea Rosiei, nu doar au protestat si au maturat asfaltul, cand se dadeau cu fundul de el sa nu-i ia jandarmii care-si faceau datoria.

 2. Mar 17, 2012

  Iustinian

  Valea Ariesului nu e plina doar de sticle goale, ci si de acid sulfuric, care provine de la fostele mine ale statului, inchise, de acesta,cum nu trebuie. Daca tot se dau astia ecologisti, ar trebui sa fie de acord cu ecologizarea propusa de RMGC.

 3. Mar 17, 2012

  Eugenia

  Nu pot sa zic ca nu e o idee de pus in practica. Dar nu reprezinta o solutie pe termen lung pentru o zona destul de defavorizata, in care somajul duce undeva pe la 80% si poluarea e masiva. Tot proiectul RMGC pare solutia potrivita.

 4. Mar 17, 2012

  Marian

  Comic, insa tot tragica ramane situatia celor din Rosia Montana si nu numai , iar daca aceste persoane care nu stiu cum sustin ele vreo salvare ,atat in Rosia Montana cat si in tara ,mai ies mult in strada poate se apuca sa dea cu matura in timp ce urla.

 5. Mar 17, 2012

  radu

  O idee chiar foarte buna, comica dar buna, uite ca tu ai reusti sa aduci o solutie mai mult sau mai putin in gluma, dar activistii aia care sspun ca vor sa protezeje mediul trebuiau sa vina cu ea..sau mai bine zis sa faca macaro campanie sa curete zona , asta daca ii interesa catusi de putin, dar ei au alte ordine

 6. Mar 18, 2012

  ana

  :)) ce idee misto, la cate pet-uri avem prin paduri, lacuri, si in general epste tot pe udne nu ar fi normal sa avem, ar fi un biznis bun si nu foarte scump. Lasand gluam al o parte , doar nu se asteapta cineva sa poata trai un om din asa ceva…binenteles in afara de ongisti

 7. Mar 18, 2012

  Maria

  Le sugerez sa le foloseasca in timpul in care stau si protesteaza , pentru ca zilnic asta fac si macar ne demonstreaza ca pot face si ceva benefic decat sa urle.

  • Mar 19, 2012

   marius

   Cam asa e, mai ales ca de cand doar asta fac, nu au avut niciun rezultat concret, nimic folositor zonei sau localnicilor

 8. Mar 19, 2012

  marius

  cu un slogan nu se face primavara, nu se poate imbunatati nimic daca nu exista si masuri concrete pentru asta

 9. Mar 19, 2012

  marius

  daca ar fi dupa activisti, nimicul ar fi la putere. N-ar avea nici macar privilegiul maturilor eco

 10. Mar 20, 2012

  razvan

  Si cu maturile ecologice se poate intretine o familie, se pot plati asigurari de sanatate, se poate primi pensie peste ani? Nu prea cred…

 11. Jul 21, 2012

  Ahile

  nu bolovane, dar iti economisesti tu bani sa intretii familia, sa platesti asigurari de sanatate. cine sta la casa ce face? da cu aspiratoru prin curte? poate e mai buna decat o matura normala, poate rezista mai mult. peste tot peturile se recicleaza masiv, numai noi … primitivi … gunoaie peste tot. decat criticam cand apare ceva si ne vaitam din orice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.