Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Hipstereală pe Street Delivery: capra care produce ceapă pe bloc

Lume fistichie pe Street Delivery şi hipstereală cât cuprinde. O grămadă de lucruri inutile au fost finanţate de către organizatori. Cică Andreea Esca a fost înnebunită de capra care produce ceapă pe bloc un an de zile pentru o familie de patru persoane, numită simandicos Grădina Urbană. Am spus Wow şi am dat să trag un shooting la minunea care nu e de la Maglavid. Proiectul tânărului din imagine a fost finanţat cu 1000 de Euro, la concursul cu premii al organizatorilor: Ordinul Arhitecţilor şi Fundaţia Cărtureşti.

pictura muralaGrupul de artişti murali Saddo a reuşit un Kitch perfect. pe peretele unei clădiri de pe strada Arthur Verona. O grădină luxuriantă, cu diferite specii de plante, flori, păsări, insecte, un microunivers monumentalizat peste care, la final, băieţii au tras un stroke de vopsea roșie. Am apreciat tensiunea dintre pictura elaborată, clasică, cu detalii filigranate, în contrast cu aprinsele culori, de ţi se străvezesc dinţii. Sunt curios dacă arhitectul Mihai Sturdza îl va folosi pentru a produce energie. copacul de energie

În rest cursuri de olărit, de desene pe carton, mici şi bere la pahar.

Interesantă şi folositoare autorilor români mi se pare Open Art, casa scriitorului, deschisă recent, o iniţiativă a lui Dan Mircea Cipariu.

A fost o seară cool, feţe zâmbitoare, printre cărucioare şi copii desenând pe asfalt.

A zecea ediţie a Street Delivery şi-a închis porţile. E un eveniment specific, necesar unei metropole, un prim pas spre adevărata Piaţetă a breslelor, Portabello Road din Londra.

olaritcopilasi

pictura pe cutii
lume street delivery
Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.