Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Halal majoritate… care nu va aduce Regele pe tron

Camera decizională a parlamentului a decis ca votul din alegerile parlamentare să fie UNINOMINAL, dintr-un singur tur. Nu putem aplauda la USL ce am criticat la PDL. Nu există doar răul lor şi doar binele nostru. În zadar se bucură mulţi dintre prietenii mei din Piaţa Universităţii că PDL este la podea, iar USL se va bucura de 2/3 din Parlament. Tot nu vor schimba constituţia în sensul dorit de noi.

Procedura pentru Monarhie ar fi simplă: Parlamentul în prima sesiune să se declare Adunare Constituantă, să schimbe trei paragrafe din legea fundamentală, în zilele următoare şi apoi să purceadă la drumul schimbării formei de guvernământ prin plebiscit. Nu le place multora dintre amicii mei politici, dar nu mai avem un I.C. Brătianu. Bătrânul nu a întrebat prostimea când l-a adus pe Carol l pe tron. Când criniştii îşi vor da seama că idolul lor a târât Partidul Naţional Liberal într-o fundătură, PSD va fi cu mult peste linia psihologică a celor 50 de procente.

Eu simt de pe acum că trebuie să inventăm o altă opoziţie. Niciodată nu e prea târziu să fii anti sistem.

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. May 23, 2012

  Cristi

  Domnule Ghilezan,treaba aceasta cu aducerea Monarhiei la conducerea Romaniei este deja perimata si anacronica.In zilele noastre tot mai multe state abandoneaza sistemul monarhic in favoarea celui republican.De ce noi am face invers fata de restul lumii.Si daca tot am instaura Monarhia atunci pe cine am instala pe tron,ca fostul rege Mihai are deja 91 ani iar fiica sa,Margareta nu are copii.Si ce ne facem daca pe tronul Romaniei va veni un rege ce va vrea sa fie “jucator”,asa ca Base sau cum a fost Carol al ll-lea? Pe un asemenea rege nu-l mai putem inlatura,fiindca el domneste pe viata.

  • May 28, 2012

   Gabriel

   Domnule “Cristi” ! dumneata esti perimat!.Priveste in jur , si vei descoperi ca nu este atat de greu sa observi ca monarhia nu este abandonata in favoarea republicilor prezidentiale ! Dimpotriva !Tot mai multe state iau in considerare posibilitatea revenirii la monarhie ! Este cea mai stabila forma de guvernare , este mai mult decat atat un simbol al natiunii !

 2. May 24, 2012

  wow

  da da… si nici n-o sa inceapa exploatarea de la Rosia Montana! Ce lovitura Mr. Ghilezan, ce lovitura!

  Cry me a river mercenarule!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.