Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Hai, Victore, cu asumarea răspunderii guvernului să terminăm “tămbălăul”!

Prezent la emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1 TV, Crin Antonescu a spus: “Suntem la guvernare, e Guvernul nostru. Nu avem de gând să iniţiem nicio moţiune de cenzură şi dacă o moţiune de cenzură va fi iniţiată împotriva unui Guvern în care suntem, vom aplica regulile de partid şi anume le vom cere tuturor parlamentarilor noştri să voteze împotriva ei.”

Hai, Victore, cu asumarea răspunderii pe Legea Roşia Montană în faţa Parlamentului, ca să încheiem, parafrazându-l pe liderul PNL, tămbălăul.

Conform Constituţiei României, guvernul poate să-şi asume responsabilitatea pe o lege în faţa Parlamentului. Nici nu mai e nevoie de dezbatere.  În cazul în care timp de trei zile nu se introduce o Moţiune de Cenzură legea intră în vigoare.

Crin Antonescu a promis că nu răstoarnă guvernul.

E atât de simplu.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Sep 27, 2013

    Ponta

    Adevarul e ca ne trebuie locuri de munca iar Rosia Montana este singura solutie. Sunt aproape trei sute de mineri care vor sa munceasca. Avem mii de doctori care abia asteapta sa munceasca, sunt zeci de multinationale pharma care abia asteapta sa munceasca. Sunt mii de pompisti funebristi care abia asteapta sa munceasca, sunt alte mii de mineri reprofilati in gropari care abia asteapta sa munceasca. Rosia Montana le rezolva pe toate. Hai ca nu sunt prim ministru degeaba. iau bani dar fac treaba ca lumea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.