Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Samsarii din parlament dau lovitura prin Legea “dării în plată” (episodul l)

300.000 de români au luat credite ipotecare până la limita de 150.000 de Euro. Dintre aceştia doar 1,69%, adică 5020, au întârzieri la plata datoriilor lunare. 432 au credite de peste 15.000 de Euro. În rândul acestora, procentul este între 40-100%. Între 30-40 de persoane au credite de peste un milion. Unul a luat vreo şase milioane pentru un Mall. Nu vor să plătească nimic. Paguba băncilor ar ajunge cam la 1,3 miliarde de euro, dacă s-ar aplica Legea “dării în plată.” Şi de unde să scoată aceşti bani? De la românii care au depozite, prin micşorarea dobânzilor şi creşterea costurilor pentru credite. Deci, păcălit e tot cel sărac.

Un gherţoi coborât dintr-un Ferrari aruncă cheile unei vile de vacanţă, hârtiile de proprietate din vreo Vale seacă sau un imobil dintr-o localitate defavorizată la un ghişeu. Nu e un scenariu de film cu gangsteri.

Asta se va întâmpla, cu sprijinul legii Daniel Zamfir, dacă va fi promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

Soţul Oanei Stancu vântură pe televiziuni figura parlamentarului preocupat de soarta românilor cu probleme sociale. Vorbeşte de 800.000 de oameni. Invocă Recomandări ale Bruxelles-ului. Apocalipsa, strigă trimisul grupului pe televiziuni.

Ce nu spune deputatul PNL este că recomandările UE sunt pentru protecţia socială. Adică, oamenii să fie ajutaţi să renegocieze contractele, pentru a evita autevacuarea din Spania, când 200.000 au rămas fără case şi doar în ultima instanţă să-şi predea imobilul.

Ce român care şi-a plătit avansul, mai are şi unul sau doi copii, îşi dă casa băncii?

Legile statelor europene, în astfel de situaţii, nu mai permit luarea unui alt credit în timpul vieţii celui care a tras ţeapă. Never ever.

Dar pe cine susţine această lege, despre care Daniel Zamfir spune că trebuie urgent aplicată spre binele românilor? Samsarii imobiliari care au compus în Parlament un grup infracţional despre care vom vorbi curând.

Autorul legii este Gheorghe Piperea, cel care prin “insolvenţa” gândită de el, a făcut tunurile financiare legale.

Dar în Parlament câţiva au votat Legea “dării în plată” ca nişte fraieri. Mulţi, însă, s-au constituit în grup infracţional organizat pentru a trage un tun de 1,3 miliarde de euro băncilor. De ce grup infracţional

Despre aceştia vorbim în curând. Mulţi sunt sprijiniţi de “analişti” cu datorii uriaşe. La toţi le vine rândul. În curând.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Dec 6, 2015

    Lacra

    Bati campii! Nu i-a pus nimeni pe bancheri sa dea pe persoana fizica 5.8 mil de lei unui nene care n-a platit nicio rata. De ce nu l-au executat silit pana acum? Au trecut multi ani de-atunci. Sunt executati silit numai amarastenii. Barosanii care au dat para’ndarat nu. Daca nu semneaza Iohannis iesim in strada si astia care nu suntem disperati, din solidaritate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.