Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Gafa unui reporter ProTv: “Vargas Llosa, întrebat dacă mai e îndrăgostit de Shakira” “Nu eu. Prietenul meu Márquez”

Nu mi-aş fi amintit de această gafă monumentală a unui reporter Protv, dacă nu aş fi văzut pe twitter mesajul Shakirei “Felicitări pentru Gabriel Garcia Marquez, de ziua lui! Te iubim, GABO!” semnat SHAK. A primit peste 14.000 de RT.

La întâlnirile Microsoft, desfăşurate prin 2005 parcă la Romexpo, Gabriel Liiceanu povestea că se plimba într-o după amiază cu Vargas pe străzile staţiunii din Neptun. Celebrul scriitor peruan era însoţit la braţ de actuala lui soţie, alta decât Mătuşa Julia, care între timp s-a mutat la cer, când de undeva a sărit un reporter ProTV direct cu microfonul în nas: “O mai iubiţi pe Shakira?” Scriitorul s-a retras un pas înapoi şi după un moment de respiro i-a replicat sec jurnalistului: “Mă confundaţi cu prietenul meu Márquez”.

La aceeaşi reuniune, tot Gabriel Liiceanu a povestit cât de mirat a fost prietenul său Vargas Llosa, după ce a scăpat de jurnaliştii de la aeroportul Otopeni. A fost întrebat de unul dintre ei cum vă simţiţi în România? La care, răspunsul a fost pe măsură: “De abia am ajuns!”

Vargas Llosa a fost prezent atunci în România pentru a doua oară pentru a primii Marele Premiu al USR.

 

 

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

  1. Mar 11, 2012

    fanel

    Mi se pare ca actuala e o verisoara primara :)) =))

  2. Mar 14, 2012

    Adriana

    si totusi copiii cu coada de purcel sunt din opera prietenului Marquez! ha ha!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.