Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Familie Regală este alături sufleteşte de toți cei care au în aceste momente nevoie de încurajare şi solidaritate

”Familia Regală ştie că tot mai mulți români îşi exprimă cu tărie convingerile şi nemulțumirea, de mai multe zile, în oraşele țării şi în străinătate. Povara cetățenilor este din ce în ce mai apăsătoare. Clasa politică a țării are datoria de a da răspunsurile pe care oamenii, pe drept cuvânt, le aşteaptă.

Românii şi-au pierdut încrederea. Ei cer astăzi politicienilor un comportament public rupt complet şi definitiv de năravurile trecutului.

Întreaga Familie Regală este alături sufleteşte de toți cei care au în aceste momente nevoie de încurajare şi solidaritate.

Regele Mihai I a spus în mesajul său adresat Parlamentului României că ,,cinismul, interesul îngust şi laşitatea nu trebuie să ne ocupe viața. România a mers mai departe prin idealurile marilor oameni ai istoriei noastre, servite responsabil şi generos”. Aceste cuvinte au fost adresate tuturor celor care au puterea de a schimba ceva în România.

Lecția de istorie pe care tinerii au dat-o țării în decembrie 1989 arată că românii au încredere deplină în virtuțile democrației şi libertății atunci când destinul țării este la răspântie. Europa şi România trec împreună prin vremuri de restrişte. Cu atât mai mult astăzi avem nevoie ca politica să respecte locul cuvenit pe care i-l conferă democrația şi să nu ia locul competenței, în spațiul public şi instituțional.

Fără nici o îndoială, criza economică mondială afectează România. Dar este, totodată, evident că protestele din țara noastră merg mult mai departe decât atât: românii îşi exprimă frustrarea față de politicieni care nu au privit niciodată dincolo de îngustele lor interese, care au fost mai mult ocupați cu mici dispute personale decât cu buna administrare a țării.

Regele şi Principesa Moştenitoare urmăresc evenimentele cu profundă îngrijorare şi rămân hotărâți să facă tot ce este în puterea lor pentru a apăra şi promova interesele României, fără să favorizeze nici o formațiune politică.

Aceasta a fost datoria Coroanei Române, în fiecare generație, şi va rămâne astfel în viitor.”

Acesta este comunicatul Biroului de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

  1. Jan 22, 2012

    savin marius

    TRAIASCA REGELE ,INCEP SA MA SIMT ROMAN,SUNT DIN 10 NOIEMBRIE 2011 IN STRADA,ALATURI DE CEI 10,IERTATIMA MAESTATE NU AM STIUT CE INSEAMNA MONARHIA,NU DORESC , DECIT O VIATA ALATURI DE COPII MEI !! TRAIASCA REGELE

  2. Jan 22, 2012

    Mina Alain

    Sunt foarte fericit,ca majestatea noastră va ginditi si sunteți alături de noi ,atunci cind poporul a ajuns la disperare..,din cauza acestor oameni politici care nu au nici un dumnezeu.Va așteptăm din tot sufletul sa veniți la cirma țării,eu sunt al excelentei tale din tot sufletul meu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.