Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Există viaţă şi după George Crin Laurenţiu Antonescu!

Întotdeauna mi-au plăcut partidele de doctrină şi de principii. Ieri seară am fost invitat la o reuniune a unui grup deviaţionist al PNL. Vreo sută de membri ai PNL sector 2 s-au bucurat câteva ceasuri de bucuria acelui “împreună.” Asta după demiterea liderului lor Cristi Popescu şi de refuzul trimişilor de sector la Congresul extraordinar şi plenipotenţial de a fi conform majorităţii. Şapte au votat împotriva admiterii lui Sorin Frunzăverde ca vicepreşedinte de drept al unui partid în care a venit ca mucegaiul pe salam. Majoritatea era de la PNL sector 2. Oamenii de acolo au principii şi de aceea îmi sunt dragi. Decât să admită ventuze pe post de propte preferă să dărâme şandramaua. Crin Antonescu are la “2” un ghimpe. Po(a)nta e că azi nu-l simte. Şezutul lui de staroste al odihnei şi vocaliza sa din baia comunală de la ANTENA 3  nu simt cum i se năruie eşafodul numit înălţare. Lapidarul “împreună” nu se traduce în parohia sa decât prin alocuţiunea “a fi ţuţăr.” Patriotic fie spus, noul Cicero şi-a pierdut un pantof de lux. Băieţii iscusiţi şi fetele frumoase au ţesut o carpetă pe care ar fi putut călca liniştit PROFU’ CU CIUCUREL. Cel din urmă s-a trezit ca vita în staul şi a dat cu copita în ciubăr. De ce?

Pentru că pe profesorul fără dicţie economică şi cu veston antenist nu-l interesează decât propria mărire. Şi vrea pe listele parlamentare doar solilocvii din ştrumful său numit dorinţă de a fi preşedinte. S-a pus invers pe oliţă şi ţipă că nu există o largă majoritate să-i halească exhuviile politice. Păcat că amicii mei liberali nu s-au prins mai demult că pe Crin nu-l bate principiul la fese, acolo unde pragmaticii ling cu succes, ci doar pofta de mărire. Dar cât de efemer e pupatul în cur…

Cine să-i citească, sunt prea pline acareturile de aplaudaci?

Când floarea imperială va fi nimenea în lume, de vină vom fi tot noi că nu am ştiut să-i răsturnăm masa în cap. Cine va fi mâine Crin Antonescu? Un nimeni. Borhot în zoaiele istorie. Vorba unui poem de-al meu: “timpul le soarbe.”

Oare de ce nu s-a întrebat nimeni până acum de ce fruntaşul cu pijama are atâtea nume: George Crin Laurenţiu Antonescu?

Grimasa e prea tuciurie.

 

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. May 16, 2012

    Risa

    ura pt. basescu, poate mila, este demn de alclooici anonimi!vorbesti de PNL? cand a guvernat PNL cu PD, Macovei, ministru independent , trecea peste capul lui Tariceanu in luarea deciziilor, ministru de externe PNL, cumparat de basescu, Mihai Răzvan Ungureanu, la fel trecea peste capul lui tariceanu, ceea ce a dus si la demisia lui, nu mai vorbim de ministrii PD, care sfidau prim ministrul Tariceanu, in frunte cu macovei, independenta prin neprezentare la sedinte si tot felul de boicoturi penibile! de ce, deoarece erau o echipa cu PNL-ul?probabil traiesti in diaspora, daca nu, inseamna ca traiesti pe o planeta portocalie unde va este bine doar voua!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.