Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Emil Boc caută ridicătoare la cer

 

Întorcând pe dos zicala: “iarna să-ţi faci car şi vara sanie,” Primăria din Cluj anunţă pe site-ul instituţiei că e în căutarea de PRB şi personal calificat. Dădui netu’ de-a rostogolul şi ni-i la Boc, găsi-i chezăşia în Platforme Ridicătoare cu Braţ.

Nu pentru a-l ridica la înălţimea privirilor noastre pe hobitul din primărie, ferească-ne Sfântu’, doar pentru, tulai Doamne, stârpirea ţurţurilor de gheaţă. Neînvăţând de la apostolul său că iarna nu-i ca vara, Emil Boc, în plină iarnă, trage licitaţia pentru ridicătoare “pe oră cu şofer şi 2 (doi) lucrători, fără TVA.” Nu râdeţi, aşa scrie în Caietul de sarcini, perebe. “Şi apa sclipea ca un colţ de mistreţ.” Descoperindu-l pe Ştefan Augustin Doinaş, primăraşul înalt cât piciorul de la masă recită funcţionarilor: “- Veniţi să vânăm în păduri nepătrunse / mistreţul cu colţi de argint, fioros, /ce zilnic îşi schimbă în scorburi ascunse / copita şi blana şi ochiul sticlos.” În luptă cu terorismul nemilos, primarul scoate buchelaru’ gros.

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.