Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Altfel de politicieni

Au existat în România oameni politici care nu au vrut nimic pentru ei, nici să cineze cu grupul de la Monte Carlo, nici să obţină sinecuri, nici foloase necuvenite. E timpul ca poporul român să se reîntoarcă la valorile moralei creştine. PNŢCD va fi soluţia! Asta doar după  forfaitul liberalilor din toamnă.

Înjuraţi-mă!

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Jun 9, 2012

  Antistene

  De ce sa te mai injuram noi, nu te-a batut suficient Dumnezeu, crtin si betiv idiot ce esti?

 2. Jun 9, 2012

  gogu

  din pacate niciunul dintre liderii pntcd(ratiu, coposu diaconescu, tepelea, ioan alexandru, printul ghika, ciumara si probabil si ioan barbus si ion pop-probabil taiati din lipsa de spatiu) prezenti in poza nu mai e in viata.doamna cornea e exceptia, si s-o tina Dumnezeu! sper si eu ca disparitia de pe scena politica a idolului tau politic-basescu- si a monstruozitatii ce se pretinde crestin democrata creata de el(pdl, adica) sa permita si celor care au rezistat in pntcd sa faca partidul sa renasca. si cu sprijinul lui crin antonescu, care de mai multe ori si-a exprimat aprecierea fata de national-taranisti(nu fata de clonele portocalii ale lui pavelescu). de ce nu? pntcd a ajutat pnl sa-si revina dupa luptele interne care-l divizasera in n partidulete. e poate randul pnl sa ajute celalalt partid istoric din romania. chiar daca tie nu-ti place. si nici chirului de la cotroceni.

 3. Jun 10, 2012

  Emigrant

  Daaaaaaa, corect, PNT, aripa Pavelescu-verde portocaliu.
  Ba fomistule, cine dracu crezi ca mai pune botu la aberatiile tale?
  Muta-ti buzele cit mai repede de pe bucile lui basescu pe curu lui ponta sau antonescu, ca altfel ramai cu foamea-n gat, piscotarule.
  Si macar dintr-o minima decenta nu mai te folosi de poze cu Coposu.
  Cind vorbesti de PNT actual, pune o poza cu ala cu capu mic, vorba lui nentu basescu.
  Oricum, rau mai e sa nu te pricepi la nimic si sa stai doar cu mana intinsa la mafioti. Vai de capu tau de distrus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.