Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Druckeria l-a învins pe Marian Iancu la TAS

În umă cu ceva vreme, insolvabilul Marian Iancu cerea Curţii de Arbitraj de la TAS, interzicerea folosirii denumirii de POLITEHNICA TIMIŞOARA de către ASU Poli Timişoara, a culorilor alb-violet, a imnului, logo-ului, precum şi a oricăror alte elemente care să aducă prejudicii societăţii comerciale deţinute de dânsul, aflată în insolvenţă şi fiind condusă, potrivit legii, de către administratorul judiciar. Pe deasupra, Marian Iancu solicita plata unei sume în cuantum de 983.000 euro.

tas

Conform deciziei TAS,  societatea ce a fost deţinută de Marian Iancu nu se poate prevala de prevederile statutului FRF care îi dau posibilitatea de a se adresa TAS. De asemenea, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne obligă, prin sentinţa dată în acest caz, societatea lui Marian Iancu la plata unei sume în cuantum de 1500 franci elveţieni către ASU Politehnica Timişoara, pe lângă cheltuielile de arbitraj, ce vor fi suportate în totalitate tot de către Politehnica Timişoara SA (în insolvenţă), conform comunicatului ASU Poli Timişoara.

Cum s-ar zice căruţa mică a druckeriei timişorene a răsturnat carul mare, tras de vieţaşul cu  râtul gros care tot finanţează din umbră adversarele lui ASU. Doar, doar să oprească ascensiunea lui Arturo Ui, altul decât personajul lui Bertolt Brecht, ţinut de druckerii din Curva sud.

Asta la doar două zile după ce Alexa a făcut mare scandal în vestiare, după meciul pierdut de ACS Recaş, cu Clujul.

“1” pauză, “2” final au făcut pe mulţi chibiţi să cârcotească. Nuno Claro cică nu ar fi străin de nişte jocuri de pariuri. Nicolae Robu, patronul spiritual al echipei, era extrem de nervos. A anunţat tăieri în carne vie. Păcat că nu în ceafă de porc. Cu un pic de garnitură, poate fi şi de palmier. Dacă nu are reţeta, o dau eu.

 

Taguri: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.