Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Din ciclul de profesie politician. Veniturile domnului senator Radu F. Alexandru: 153.084 Lei/an

Senatorul Radu Feldman Alexandru candidează din nou. Ironia sorţii face să se bată pentru un loc în Parlament în Colegiul 9 Bucureşti cu fostul său coleg de Pedeleu Cătălin Croitoru, eşuat în USL. Conform declaraţiei de avere, politicianul ARDist (fost FSN, PD, PNL, PDL) ridică o indemnizaţie de 14.400 RON de la Uniunea Scriitorilor, o indemnizaţie de merit de 21.012 RON de la Academia Română, Drepturi de proprietate intelectuală de la SRR şi SRTV în cuantum de 1.008 RON, respectiv 22.387 RON, venituri din drepturi de autor de 10.427 RON. La aceste venituri se adaugă o pensie de 26.076 RON, o indemnizaţie de senator de 59.708 RON şi un salariu de 6.084 de RON pentru cursurile pe care le ţine că profesor asociat la UNATC. La acestea se mai adaugă o pensie de 26.076. Acestea sunt desigur venituri anuale. Domnul senator câştigă anual 153.084 de lei, deci cam 12.757 de lei/lună, conform declaraţiei sale de avere.

Radu Feldman Alexandru şi-a început cariera ca prof de mate-fizică la o şcoală generală din Drumul Taberei. Pentru că era un tovarăş de nădejde, comuniştii l-au făcut redactor la revista “Cutezătorii” a PCR.  Revoluţia l-a găsit la “Animafilm.” A intrat rapid în Consiiul Frontului Salvării Naţionale.  A devenit, peste noapte, din lucrător la Animafilm (!) diplomat în Ministerul de Externe al Guvernului FSN condus de Petre Roman, conform surselor deschise. Apoi expert guvernamental şi fireşte senator în trei rânduri. Acum vrea pentru a patra oară. Încă nicio lege nu-i poartă numele. De la FSN a ajuns în PD, apoi în PNL, pentru a reveni în PDL. Mai s-a incompatibilizat şi în CNA, trai nenică. În timpul liber e dramaturg şi scriitor.

E prezent în zeci de comisii şi comitete. Practic nu există asociaţii de elită în care să nu fie reprezentat, galant, maliţios şi fără prejudecăţi.

Nu se ştie dacă ar mai fi ridicat atâţi bani dacă nu era de profesie politician. Radu F. Alexandru reprezintă un model de reuşită în politica dâmboviţeană. Vorbeşte bine, chiar dacă nu are nimic de spus.

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Dec 1, 2012

    silvestru

    medicii recomanda ca sa ai activitate continua pentru pastrarea sanatatii ,domnul senator non stop respecta indicatia medicului..cu meticulozitate ….nu stiu de ce va mirati..?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.