Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De la “Jos Băsescu,” la “protesturile…” studenţilor lui Crăciun

Douăsprezece minute am pierdut din viaţă pentru a urmări ce e în capul sau, mă rog, duba capului din duba protestatarilor găştii lui Claudiu Crăciun, imberbul asistent universitar, care şi-au tras şorţuleţe de sanitari şi s-au legat cu lanţuri de intrarea în sediul Ministerului Mediului pentru a protesta contra Roşiei Montane.

(medalion Brianna Caradja)

Carantina “Regeneration,” Crăciun şi Prinţesa Războinică


Până la momentul Bruxelles nimeni din aripa radicală a Pieţei Universităţii nu-l cunoştea pe Claudiu Crăciun. A trebuit ca profesorul Cristian Pârvulescu să-l împingă pe televiziuni şi fandacsia a şi fost gata. În zadar li s-a spus anteniştilor că numele lui este sinonim diversiunii. Iată dovada zilelei de ieri. De la “Jos Băsescu” s-a ajuns la ridicole scenete şi glumiţe ecologiste de salon, mutate-n stradă.

Sanitarii societăţii civile nu au urmărit decât să provoace un subiect. Se vede de la o poştă. Priviţi înregistrarea şi vă lămuriţi. Studenţii lui Crăciun “citeşte” din Lege…”protesturile sunt libere”(min 8.00) erau blindaţi cu broşuri, cu aparate de înregistrat, doar, doar să atragă atenţia. Femeia care zicea că e din Roşia Montană avea accent de Ferentari. Ori Crăciun rămâne în partidul ecologist care intră în Mişcarea Populară, ori rămâne pe dinafară, că USL nu are în plan vreo absorbţie de iarbă în viitorul apropiat. Şi el rămâne ca Propa Prostu’ …sau poate face vreo carieră tv, mai ştii.

 

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (6)

 1. Mar 17, 2012

  Tudor

  Daca asa zisii salavtori in peste 10 ani nu au fost in stare sa salveze ceva, nici nu vor fi. protestele sutn libere cat timp nu blochezi accesul in institutii si eeventual ai si o autorizatie de protest, ca doar suntem o tara civilizata

 2. Mar 17, 2012

  costin

  Claudiu Craciun isi schimba tintele si metodele, dar scopul ramine acelasi lupta de clasa si influenta politica http://inliniedreapta.net/lavedere/claudiu-craciu-conduce-lupta-cu-fioroasa-dictatura-basista-intre-doua-postari-pe-facebook/

 3. Mar 17, 2012

  Radu

  Atata as vrea sa stiu din partea acestor indivizi care se tavalescu pe jos la fiecare manifestare: cum sa va creada lumea si mai ales localnicii ca voi vreti salvarea Rosiei Montane , daca nu a-ti facut absolut nimic pentru aceasta in acesti ani de zile?

 4. Mar 17, 2012

  radu

  democratia iti da dreptul la libera exprimare dar tot exista niste reguli pentru a face si asta. nu era greu sa se duca si sa obtina o autorizatie pentru protest, dar in cazul asta jurnalistii cu siguranta nu mai erau asa de multi la numar..totul a fost facut pentru imagine

  • Mar 19, 2012

   Costiputza

   radu bre tu esti mai catolic decit biserica catolica, era cu papa dar am cautat ceva sa te deranjeze la ochi. Adica cum mestere, statul asta ne fura, ne jigneste, ne umileste zi de zi, nu respecta nici o lege, regula, etc si tu ne spui sa respectam legea. pai conform constitutiei nu este nimeni mai presus de lege… in afara de stat, pres, guvern, etc. dar noi ca simpli cetateni trebuie sa respectam legea, trebuie sa protestam dupa grafic, trebuie sa fim politicosi. Unde traiesti bre, ti-a dat barba, sau inca te lupti sa scapi de pubertate (vezi ca incerc sa-ti caut scuze totusi)? Ai vazut cumva in lumea asta democrata cum arata niste proteste, francezi, englezi, greci, italieni? Ai inteles ceva din ele? Poate in 1907 taranii au gresit ca n-au cerut autorizatie sa protesteze si sa fie goniti cu tunul dar din cauze birocratice (nu stiau sa citeasca fiindca timpul alocat studiului il petreceau deobste trudind ca animalele) au existat neintelegeri! Si radu, am o intrebare, ca am inteles despre exercitiul de imagine pe care il practica tanti printesa si musiu claudiu, tu de fapt de ce esti suparat, ca protesteaza fara autorizatie, sau ca sint cei doi nereprezentativi, fiindca vorbesti mult, ca ungureanu si nu spui nimic?

 5. Mar 18, 2012

  ana

  urmareau sa fie ridicati ca sa faca si inregistrarea, din moment ce erau atat de pregatiti. apropo parca nu aveai voie sa filmezi in duba jandarmeriei, sectii de politie etc? oricum e dega pe fata ca vroiau sa se intample asta, se bazau pe respectarea legii din partea jandarmilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.