Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De ce susţin România liberală?

Susţin Proiectul ROMÂNIA LIBERALĂ   mai mult din principii pragmatice şi mai puţin din raţiuni conjucturale. Ştiu că e este îndreptată împotriva unui lider temporar al PNL, vremelnic şef al celui mai puternic partid al istoriei României. Ca orice reprezentant  conjunctural este supus arbitrariului de moment. Cred, ştiu şi susţin că există viaţă şi după George Crin Laurențiu Antonescu, un lider care şi-a atins apogeul. Declinul trebuie să fie al său şi nu al partidului.

Susţin ROMÂNIA LIBERALĂ  pentru că:

> este singurul proiect politic care susţine Restauraţia Monarhiei Constituţionale;

> militează pentru reducerea fiscalităţii şi limitarea intervenţionalismului statului în economie;

> susţine adevărata descentralizare economică, în sensul că zonele care cotizează cel mai mult la buget să se bucure de cele mai mari finanţări. Banii să se întoarcă la investitori;

> cere clasei politice un contract menagerial cu societatea;

> este împotriva partidelor “tembeliziuni”;

> promovează votul preferenţial pe liste, nu cel impus de partide;

> condamnă mitocănia, clientelismul şi prostul gust;

> este împotriva statului de tip FSN;

Mai mult am încredere în acest proiect pentru că este opusul politicii falimentare a lui George Crin Laurențiu Antonescu. Printre susţinători suntliberali autenticica Andrei Chiliman, Vlad Moisescu,Bogdan Duca, Radu Portocală, Călin Popescu-Tăriceanu, Lilick Auftakt.

Invit toţi prietenii mei luni la la Hilton la ora 17,00 pentru a susţine o nouă şi ultimă încercare de reabilitare a dreptei autentice. Garantez că nu plecaţi cu mâna goală.

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

 1. Apr 21, 2013

  Lilick

  Multumim mult, Marius, si te asteptam de luni in echipa. 🙂

 2. Apr 21, 2013

  Titus Berinde

  “Deschideti drunul redesteptarii nationale si al bunei credinte fara teama. Viitorul este al vostru, precum si Tara. Curaj!”[Cicerone Ionitoiu, Paris]

 3. Apr 21, 2013

  radu

  Ai uitat sa spui: Mihai Razvan Ungureanu, Sever Cotoi, Traian Basescu si, desigur, licuriciul cel mare pe care-l slujiti cu sarg.

 4. Apr 22, 2013

  Lilick

  Pe licurici il slujeste cine coabiteaza oficial cu el. Adica USL. Nu noi suntem la putere in coabitare cu Basescu, ci voi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.