Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

De ce au fugit Ponta şi Antonescu în lume?

Victor Ponta a plecat strategic într-o minivacanţă în Africa de Sud şi Crin Antonescu, pe undeva să-şi odihnească oasele obosite de pupitrul prezidenţial. Deşi reuniunea Internaţionalei Socialiste începe de abia joi, liderul PSD a lipsit de la citirea deciziei CCR de de invalidare a referendumului din 29 iulie în Parlament. La fel şi colegul său liberal. Încă de duminică am prevăzut la o emisiune cu Ioan Ghişe şi Sergiu Andon că “batista e pusă pe ţambal”. În zadar a căutat senatorul liberal să justifice căi constituţionale de anulare a deciziei CCR. Cei doi şefi ai USL s-au împăcat cu gândul eşecului. Şi pentru a limita pagubele au fugit din calea cuvenitelor explicaţii. Deja USL s-a prăbuşit cu 10 procente în sondaje, iar Traian Băsescu şi-a urcat nesperat partidul la cote nici de el visate. A făcut break pe serviciul adversarului, care nu a ştiut cum să-l zdrobească. Vorba lui Sorin Bogdan: “noi nici să ne batem nu ştim.Ne înjurăm, ne scuipăm, ne ameninţăm şi…apoi mergem la bere.”

În platoul televiziunii, în timpul pauzei de publicitate, mi-am exprimat grav reproşul către doi uselişti: Păi, cum, să vezi cu ochiul liber cu băiatul din căsuţa cu zăbrele violează şi face perversităţi cu justiţia şi tot el să urle în timpanele occidentalilor naivi (sau interesaţi) că voi aţi violat-o? Întorcându-mă către septagenarul pesedist, cel rămas în istorie cu “Fira-i al naibii Majestate!” l-am întrebat de ce nu a ieşit în public să spună că fiziologic nu mai poate? Păcat că s-a terminat pauza, pentru că voiam să-i spun ce întrebare i-a pus Ion Diaconescu prin anii 1990 lui Corneliu Coposu, după citirea unui articol injurios din “România Mare”: “Păi Cornele, înţeleg că se vede pe noi că suntem boşorogi, dar de unde ştiu ziariştii lui Vadim că noi suntem şi impotenţi?”

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.