Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Daniel, un personaj fără cuvânt

Prea Fericitul Daniel a uitat să-l invite la slujba de la Patriarhie pe regele Mihai de onomastica Sa. “Un personaj, de-a dreptul dizgraţios”, aşa i-am scris prin sms unui prieten de-al Patriarhului. În replică, mi-a spus că cel care îşi serbează ziua invită. Da, dar doar unul a fost Uns cu Mirul Sfânt de Patriarhul ţării.

Că Daniel nu are har, că nu este întregitor întru credinţă, că plăteşte tribut anilor de studii în străinătate când alţii erau prigoniţi, că are nevoie de bani pentru Mall-ul de credinţă, cum atât de plastic a poreclit Dan Petre Catedrala Mântuirii Neamului, toate sunt cunoscute. Dar să promiţi că-L inviţi pe Majestatea Sa şi să nu te ţii de cuvânt arată cât de deplorabil şi de dezgustător este personajul.

Pe Daniel l-am scos din lista personajelor bănăţene de prestigiu. Îl doare în cot pe ultimul faraon în viaţă. El vrea pietre şi piedestal pentru nemurire. Dacă nu aş fi avut preoţi în familie aş fi trecut la greco-catolici. Clerul lor nu a abdicat niciodată de la principii şi de la morală.

Mă mulţumesc cu faptul că biserica din Piaţa Traian (Timişoara), unde am fost botezat, a fost prima retrocedată de către IPS Corneanu cultului martir.

Dumnezeu să mă ierte că duc în deşert numele Patriarhului.

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

 1. Nov 8, 2011

  stoicarodica2010

  O doamna a spus: Ma mir ca se mai face ziua ,de cata rautate exista la ora aceasta.
  Mai periculoasa ca rautatea este,nesinceritatea.
  Oare cine nu are cuvant se poate spune ca are onoare?niciodata!
  Un intelectual fara coloana vertebrala merita respectat?In niciun caz.
  Ce cauta asemenea indivizi in fruntea bucatelor?
  Majestate,mie mi-a pocnit obrazul de rusinea lui Iuda.Sigur ca Dzeu ii iarta dar, un popor credincios,nu!Pentruca nu e drept! Daca isi dadea cuvenita demisie,salva onoarea bisericii crestine grav afectata si pentru totdeauna.
  LA MULTI ANI MAJESTATE!
  Harul si binecuvantarea MV va dainuii peste Romania si peste romani ,!veacuri de-a-randul

 2. Nov 8, 2011

  petre tanasoaica

  Singur isi duce in desert numele!

  • May 16, 2012

   Natalie

   Dacă sunt rege, atunci een ce constă peetrua mea? Pot să declar război? Pot să stabilesc cine să facă parte din guvern? Pot să impun noi taxe? Nu! Şi totuşi toate autorităţile mi se supun pentru că ele cred că atunci ce2nd vorbesc, vorbesc een numele lor. Dar eu nu pot vorbi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.