Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Dacă Ponta e “un cârlan fără minte”, atunci Crin Antonescu e oaia neagră

Ion Iliescu l-a făcut ieri pe Ponta “cârlan fără minte“. Dacă domnişorului Victor îi va fugi preşul din cauza greilor PSD, atunci mai avem o şansă. Aşa ne scăpăm şi de obsesivul Crin Antonescu – preşedinte, care mă scoate din ţâţâni numai când îl văd pe fb.

Am spus-o încă de la facerea acestei alianţe USL, contra naturii, că mergând separat, cele două partide divergente ideologic şi nu numai pot obţine mai  mult decât împreună. Mai e o şansă prin ruperea Alianţei de cârpă, făcută de Crin în patul conjugal, după visul său erotic de a fi preşedinte. Am spus-o de multe ori, Crin nu v-a ajunge preşedinte cu păguboasa sa construcţie.

Dacă Ponta îşi frânge gâtul după ce s-a decis să-l dea afară din partid pe Mircea Geoană, atunci Crin Antonescu va fii oaia neagră a PNL. Destinele celor doi sunt legate.

Hai, băieţi că se poate.!Surprindeţi-l pe Băse cu ceva mai nou, mai cu miez!

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

 1. Nov 9, 2011

  Adi

  Intr-adevar, Crin “nu v-a ajunge presedinte”. Dar cu siguranta, Crin va ajunge presedinte.
  Si la fel de adevarat este ca Antonescu “va fii oaia neagra a PNL”. Dar la fel de sigur, Antonescu a fost, este si va fi o speranta pentru multi dintre cei care stiu sa scrie si sa se exprime corect si igienic in tara asta sau in afara ei.

 2. Feb 14, 2012

  un votant

  Daca Ponta este un “carlan fara minte”, atunci Antonescu este un “marlan fara minte”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.