Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Cutremurul din 4 martie 2014 al fotbalului românesc

Poate doar simbolic judecătorii au ales termenul de 4 martie pentru ziua sentinţei de condamnare la zeci de ani cumulaţi pentru George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

Mărirea lui Borcea coincide cu viaţa sa la clubul Dinamo. În 1995 a ajuns la clubul din Ştefan cel Mare ca simplu angajat: era omul care aducea jucătorilor televizoare şi electrocasnice. După un an sub aripa lui Cornel Dinu, Cristi Borcea a reuşit să îşi ia bacalaureatul: avea 26 de ani şi a absolvit un liceu din comuna Fierbinţi, judeţul Ialomiţa. A urcat apoi în ierarhia clubului şi a ajuns pe rând director sportiv, de marketing şi într-un final acţionar.

Fraţii Becalii au visat să-şi reunească familia într-una capo di tutti capi care să conducă România. Acum sunt grupaţi toţi trei la închisoare.

George Copos, nu numai că a prejudicat statul cu bani din transferuri, dar a vrut să pună mâna şi pe stadion. Când eram în CA Rapid din partea guvernului am reuşit să opresc raptul. Cum simplu printr-o chichiţă gazetărească. O voi povesti odată, la fel ca asaltul dat de fetelele lui Giovani, în clubul Fratelli din Timişoara, asupra lui Garry Cook, directorul de atunci al lui Manchester City, pe când intenţiona să-l vândă pe Pantelimon şi nu am ştiut cum să imortalizîm momentele înălţătoare cu smart-phoanele noastre noi. Nici în ziua de azi nu se ştie ce s-a întâmplat cu sumele de bani luate de pe Panti.

Şi pentru ca dezastrul să fie final, azi cei unsprezece brazilieni ai lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk au anunţat că nu mai vor să mai rămânî în Ucraina, datorită întreruperii campionatului pe termen nelimitat.

Taguri: , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.