Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Cum vrea să-şi salveze Băsescu nava portocalie?

E clar. Elena Udrea dă semnalul, “Recredibilizarea guvernului” se citeşte simplu: PLECAREA lui Boc, după semnarea acordului miliard cu FMI. Portocaliilor le convine o demisie a lui Boc. Strada, calmată de ger, promite un martie de foc. Dar Boc nu vrea să renunţe de bună voie. Atunci, prin Ilie Sârbu, agentul de legătură dintre PSD şi Cotroceni, se va forţa întroducerea unei moţiuni de cenzură, iar castanele din foc vor fi scoase de UDMR. Şi iacă-tă cum Inorogul portocaliu se transformă în miel de Paşte. Nimic nu poate fi mai salvator pentru PDL decât un guvern marionetă. Memoria colectivă este scurtă. După şase luni cotoroanţa portocalie poate veni cu himenul cusut. Va face poză de fată mare.

Predarea puterii opoziţiei ar fi un dezastru. Nimic nu-i poate compromite mai repede pe uselişti. Aşa că protestatarii trebuie să nu uite ţinta precisă: “JOS BĂSESCU!” Acolo e Comandita răului.

Nu daţi curs acţiunilor divesioniste!

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.