Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Cu Poli, la 2337 m altitudine

 

Am purtat un titlu de “glorie/ce face istorie” pe vârful Mohoru (2337 m), din Munţii Parâng, spre cel mai fascinant lac glaciar pe care l-am văzut vreodată.

În locul gheţarilor s-au născut trei lacuri.

Am ajuns de pe Transalpina în 2 h 1/2 pe un traseu montan, şerpuit printre prăpăstii, două vârfuri şi un platou de câţiva kilometri. Am coborât în hornul topitului gheţar. Un unghi de 60 de grade. Pe la mijlocul drumului spre fascinantul lac, mi-am prins piciorul între bolovani. Un trosnit scurt. O durere înţepătoare. Am dat să mă uit la telefon, nu aveam semnal. Nu puteam chema Salvamontul, aşa că am îndurat revenirea pe un platou aflat la vreo 800 de metri mai sus.
Nici căzut, nu trebuie să te dai bătut!

Doar campionii ştiu cât de tonic e aerul rarefiat al înălţimilor.

marius tricou poli 33 marius victorie poli 12marius dorna 33marius galcescu 000 marius galcescu 44

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Aug 19, 2016

    Doc

    Pare genial, o sa fac si eu asta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.