Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Sabin Bălaşa şi columbenita bancară

N-aş fi scris despre falitul Irinel Columbeanu, urmărit de bănci pentru un credit de 5,1 milioane de euro pentru columbenita lui de ispravă, dacă n-aş cunoaşte personajul numit tatăl. Dacă fiul oligofren făcea sex cu Monica pe gaura cheii, pentru a înţelege naţia că omul mai are urme de bărbăţie, e de înţeles, ce nu pricep este de unde averea de milioane de dolari a tatălui, numitul Ion Columbeanu, director în guvern până prin 2006. Dacă Dumnezeu l-a uitat pe fiului lui, Ion, în clădirea din Piaţa Victoriei, e pentru că simandicoşii purtători de peltiţe nu şi-au uitat Tatăl, în Duh şi securitate. Pe vremea intrării patriarhale a lui Victoraş, a lui Ciorbea fiu în guvern, am fost nefericitul urcător de scări guvernamentale la braţ cu regretatul Ulm Spineanu. Un pârlipăţ în haine de pe vremea lui Scatiu Tănase se închina de parcă noi eram Dumnezeii. L-am întrebat pe Ulm cin e e Milogul. A sărit cibezerul să se prezinte: “Sunt Ion Columbeanu, din 1950 în guvern”. Ulterior am aflat că el făcea şi desfăcea ordonanţe, legi şi alte cuminicări guvernamentale. Ţărăniştii lui Remus Opriş nu l-au dat afară pentru că le era util. Un adevărat posesor de coduri, un fel de Alen Turing cu sufertaş de la popotă. După opt ani l-am regăsit în guvern, tot la butoane. Pentru că eu în calitate de consilier al măriei sale Primul Ministru nu aveam în fişa postului ştampila demisei, făceam mişto de milogul de ieri, încurcător şi desfăcător de ordonanţe. Râdeau SPP-iştii când întrebam după ieşirea lui la pensie dacă boşorogul kominternist mai intră în guvern. Mi se răspundea că e “pe treabă”. Aud că omul ăsta e ca la el acasă în Palatul Victoria. Vremuri noi, tot ei…

Ce mă miră e de unde un biet angajat la stat are aşa averi. Vinde un Sabin Bălaşa cu 150.000 de Euro?

Mama lor de comunişti, acum şi-au tras halatul capitalist.

 

 

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.