Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Cereţi Curţii Constituţionale să respecte toate Hotărârile BEC şi referendumul va fi valid!

Dacă José Manuel Durão Barosso tot trage de guvern să trimită mai rapid listele electorale permanente către Curtea Constituţională, acelaşi păstor al democraţiei trebuie să ştie că Biroul Electoral Central a emis Hot. 34, în preziua votului prin care evidenţiază clar listele electorale din străinătate nu intră în calcul.

Listele electorale permanente pentru referendum trebuie să includă doar cetăţenii cu drept de vot care au domiciliul stabil pe teritoriul României, ceilalţi cetăţeni români care au domiciliul ori reşedinţa în afara ţării, au şi ei drept de vot, dar ei se vor regăsi pe listele suplimentare întocmite cu ocazia scrutinului.

Deciziile Biroului Electoral Central sunt obligatorii pentru toate autorităţile, instituţiile publice, birourile electorale, precum şi pentru toate organismele cu atribuţii în materie electorală, de la data aducerii la cunoştinţă în şedinţă publică.

Cereţi Curtiii Constituţionale să aplice HOT. 34 şi balamucul e gata.

Barosso e bine să ştie şi acest mic, mare amănunt.

 

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.