Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Ce zice Jagermaister despre casa pierdută a preşedintelui

Jagermaister, un sas plecat din Hermannstadt, când auzi că daz gerichtul Braşov a decis scoaterea din beştel a lui Herr Klaus Johannis und Frau Carmen Georgeta Werner Johannis din strada Bălcescu tare s-a mâniat.
Di şone căsut, cu Raiffeisen în hohparter, lăsat la familie mare ohne geld? Nu putea să creadă bătrânul, care doftoriceşte generaţii întregi de betruncăni, adică acei consumatori fruntaşi, cum de a putut fi instanţa atât de rea. I-am spus nemiloasă. Jagermaister n-a înţeles cuvântul nemiloasă.
Herr Klaus nu a spus decât Ghinion. Niht chirii, plecat zărşon căsut. Rămas briftaşu’ chel. Jagfermaister s-a pus să bea. Era mânios. Nu dat ‘napoi, ce lei pe chirii, caţen, ia vol. Un fel de pe drac.
Când nu dormit la el, di grase Mihalaş ghindit luat Reapepese frumos căsut la ei, Herr und Frau, cu privire la lac şi şlafţimer de 800 de metri plus und garderob fiur rochiţ. Jagermaister spuse a uşurare, parcă îşi mai drese gâtu’ uscat.
A promis că îi va zice totuşi canţelerei Angela că zaczişu puţin bitter la el şi tras la faţ’. Trebuie lucrat un pic ţuzamen să nu cadă prinţip la fiere şi făcut rău la el de durut la cap şi nu luat beşluse tehnocrat. Cioloş arbait.

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.