Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Ce mă aseamănă şi ce mă desparte de Ionuţ Vulpescu?

La vârsta de 36 de ani am publicat atât eu cât şi el două cărţi sportive. Furia, considerat primul roman sportiv după revoluţie, a apărut în 2004 la Humanitas sub semnătura mea. Atunci, eu m-am mulţumit cu patronajul arenei timişorene, lansarea volumului făcându-se pe stadionul Dan Păltinişanu, în faţa a peste 40.000 de spectatori, la un meci Poli-Juve. Ionuţ Vulpescu a lansat recent la Librăria Bastilia “Din ţara în care stânga e Cârţu şi dreapta e Lăcătuş“, un volum cu articole publicate, în prezenţa lui Ion Iliescu, la stânga sa (fără voia dumneavoastră de Nicolae Manolescu, devenit şi el în lipsă de altceva mai consistent, cronicar sportiv. Eu m-am bucurat de privilegiul de-ai fi sfetnic lui Corneliu Coposu, el a lui Ion Iliescu. Mai târziu am ajuns şi eu consilier la Guvernul Tăriceanu, poziţie din care am fost trimis reprezentant al executivului în CA al Rapidului (funcţie neremunerată). El, după ani, fiind mai mic ca mine, e reprezentantul cabinetului Ponta în Consiliul de Conducere al ICR (remunerat). Va fi candidat al USL pe Bucureşti pentru o funcţie parlamentară. Eu voi fi arbitru de tuşă în marea finală din 9 decembrie, când noi, dezgustaţii de arena publică, nu vom birui nimic.

 

 

Taguri: , , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.