Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Alegătorule, tu mai contezi?

Prin lumea politică e degringoladă totală. Toţi umblă teleleu-tănase să-şi ascundă identitatea. Liderii caută fel de fel de căi drepte, de mişcări populare, noi republici sau Albe ca Zăpada, doar, doar ar pierde din balastul numelor făcute zdrenţe. Partidele îşi vopsesc casele, şefii merg la cosmetică electorală, se caută soluţii alternativă, dar nimeni nu-l caută pe alegător. Păi, tu ce vrei? Toţi oamenii politici, de la stânga la dreapta, par că se ascund. Demult au pierdut contactul cu istoria recentă şi-şi croiesc false veşminte de parcă alegătorul poate fi prostit la infinit. Din amărâtele lor de studii reiese clar că omul de rând s-a săturat de politică. Şi ce-i de făcut?

Răspunsul e la ei, nu la noi.

Societatea civilă, dacă mai există şi nu s-a înregimentat, ar trebui să pregătească o campanie împotriva votului pe litra de mălai. O astfel de acţiune a prins printre vecini.

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Oct 3, 2011

  Filme subtitrate online

  Va intereseaza un link exchange cu FILME1.NET? Avem in jur de 1200 unici/zi. Daca da, va rog sa ma contactati la adresa filme1net[at]gmail.com. Eventual, daca sunteti familiarizat cu LinkEx, va puteti adauga blogul automat pe site-ul nostru accesand http://filme1.net/parteneriat/. PS: Site-ul dvs. va fi listat automat in sidebar jos, la sectiunea Parteneri. Multumiri anticipate!

 2. Apr 27, 2012

  vizionare filme online subtitrate gratis

  Salutari ai un site foarte interesant si foarte bogat in informatie utila

 3. Apr 30, 2012

  filme online subtitrate

  Salutari ai un site foarte interesant si foarte bogat in informatie utila

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.