Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

71% dintre internauţi vor ca PNŢCD să meargă singur în alegeri

Un recent sondaj efectuat pe net, fără pretenţii de reprezentativitate, arăta că 71% dintre internauţi vor ca PNŢCD să meargă singur în alegeri. Sunt mulţi alegători care nu vor să voteze nici USL, nici Mişcarea Populară. Unul dintre aceştia sunt şi eu.

 

Taguri:

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Mar 19, 2012

  Cris A

  Și, pentru ca sondajul să capete relevanță, vă invit să votați aici: http://polldaddy.com/poll/5541350/ Mulțumesc!Și vă mulțumesc și dumneavoastră, domnule Ghilezan, pentru promovarea lui

 2. Mar 19, 2012

  Valentin Berceanu

  Ca un fost sustinator al PNTCD, imi permit sa intreb. Are Victor Ciorbea destui oameni astfel incit sa lanseze o campanie nationala pentru prezidentiale in urma careia sub sigla PNTCD sa candideze doar oamenii lui? Sau va fi un mix intre oamenii lui si cei ai lui Milut sau cei ai lui Pavelescu?
  Eu cred ca nu, dar mi-ar placea sa-mi spuneti ca ma insel.
  Si a doua intrebare: ce reprezinta Victor Ciorbea, mai exact, in conditiile in care la una sau doua zile dupa ce a fost decorat de rege, a calcat pragul lui Basescu pentru a discuta o alianta?
  Si a treia intrebare (presupunind ca primele doua ar fi raspunse): cu ce doctrina/program politic ar atrage voturi PNTCD catre niste oameni ajunsi in parlament, si ce garantii exista ca acesti necunoscuti (azi) nu vor fi maine instrumentele PD-ului (pe modelul UNPR al unor deputati/senatori investiti cu un mandat si alegind o alta directie odata pusi pe functie)?

  • May 18, 2012

   Sorav

   Ce e maestre, ti s-a terimnat cafeaua dimineata asta ?Esti printre cei 25% din populatia lumii care are acces la internet si la un calculator.Esti printre cei 50% care nu sufera de foame.Esti printre cei 50% din romani care au toaleta in casa.Smile, life is amazing :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.