Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva October 2, 2013

Președintele Academiei ar susține Proiectul Roșia Montană ”dacă interesul economic e serios”

”Dacă interesul economic e serios, mai sacrifici un pic şi din mediu şi poate chiar din arheologie. Dar să ştii măcar pentru ce te sacrifici,” astfel s-a pronunțat în adevărul.ro, Ion Haiduc, despre Proiectul Roșia Montană, pe care l-a negat vehement în ultimii ani.

Precizez că la invitațua Fundației Soros a participat în 2004 la Centrul de Informare de la Roșia Montană și a redactat un raport împotriva proiectului.

Orice intelectual poate să-și facă idee despre beneficiile proiectului din prima dezbatere națională lansată în spațiul public.

Rândurile activiștilor ecologiști se subțiază.

 

Seismele de la Izvoarele și trompetele Moscovei

(ferească-ne Dumnezeu de astfel de deviaționism!)

În urma cutremurelor repetate de la Izvoarele sunt citați fel de fel de particulari care își dau cu părerea despre pomparea forțată a apei sărate pentru scoaterea petrolului. Foarte curios este că Gheorghe Duțu, președintele ANRM, cea mai autorizată sursă, nu este prea des citat. El spune că nu e nicio legătură între sondele Petrom, aflate la 2 km, și cutremure. Mulți urechiști insistă pe un subiect tare plăcut Moscovei: fracturarea hidraulică produce seisme. Bătăia e lungă. Spre Chevron. Mai ales că Victor Ponta urmează să se întâlnească cu giganții acestei companii, în fața căreia Departamentul de Stat al SUA e mic. Urmăriți cine susține tembelismul cu ”vina” pompării hidraulice a apei sărate și citiți în ochii lor, ca la Jack-pot, rublele Kremlinului. citeşte